Недела, 21 Јан 2018
www.zfr.org.mk
Цени на горивата
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
26.12.2017 66,50 68,00 55,00 190/2017
01.01.2018 66,50 68,00 58,50 197/2017
10.01.2018 66,50 68,50 59,50 3/2018
 
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во НОЕМВРИ 2017

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец НОЕМВРИ 2017 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

 
Понуда и порачка 2018

 
Повик за обуки

 
Извештај за утврдени состојби, практики и препораки за подобро финансирање на судовите во РМ - втора анализа

Здружението на финансиски работници Ве информира дека во електронска верзија го издаде: „Извештајот за утврдени состојби, практики и препораки за подобро финансирање на судовите во Република Македонија - втора анализа“.

Изработката на Извештајот е дел од активностите на проектот „Изворите на финансирање, висината на обезбедените средства и нивното влијание врз независноста на судската власт - втора анализа“, спроведуван од Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, а финансиски поддржан од ПРОЕКТОТ „МРЕЖА 23+“ ИПА 2015/372-126, ФИНАНСИРАН ОД ЕВРОПСКАТА УНИЈА.

Проектот „Мрежа 23+“ го спроведуваат Институтот за европска политика - Скопје ЕПИ, како носител на проектот во партнерство со Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на Програмата на ЕК ИПА за поддршка на граѓанското општество.

 
Основни насоки за подготовка на буџетите на ЕЛС за 2018 година

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 Следно > Крај >>

Страница 2 од 5

Порачка за 2018 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International