Петок, 19 Окт 2018
www.zfr.org.mk
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ВЕБ СТРАНАТА НА ЗФР

Почитувани,

Оваа web страна е резултат на нашите напори на едно место да Ви ги понудиме сите релевантни информации, иницијативи, проекти и заложби поврзани со работата на Здружението. Овде може да ги најдете сите информации, закони и подзаконски акти. Искрено ги очекуваме Вашите забелешки, сугестии и коментари во функција на понатамошен развој и зајакнување на меѓусебната доверба и соработка. За сите дополнителни информации слободно контактирајте не на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Се надевам дека содржините на страницата ќе Ви го задржат Вашето внимание.

Со почит,
Извршен директор
 
КПУ обуки

Согласно со склучениот Договор меѓу Генералниот директорат при ИЦЦ НК на Република Македонија и Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија - Велес, Годишната програма за Континуирано професионално усовршување (КПУ) за 2018 година и одредбите на Законот за вршење на сметководоствени работи, Ве известуваме дека го утврдивме терминот за одржување на втората сесија за овластените сметководители и сметководители запишани во регистарот на ИСОС.

 
Понуда и порачка 2019

 
Цени на горивата
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
18.09.2018 75,50 74,00 66,00 173/2018
16.10.2018 74,50 76,50 69,00 189/2018
 
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во СЕПТЕМВРИ 2018

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец септември 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

 
Најнови информации

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 Следно > Крај >>

Страница 1 од 5

 


 

Порачка за 2019 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International