Friday, 19 Oct 2018
www.zfr.org.mk
WELCOME TO THE WEB PAGE OF THE AFO

Dear,

This web page is result of our eforts to offer You, at one place, all the relevant information, initiatives, projects and attempts related to the operating of the Association. Here, you can find all the information, laws and bylaws. We sincerely expect Your remarks, suggestions and comments, all this with an aim of further development and strengthening of the mutual confidence and cooperation. For all the additional information, feel free to contact us on the e-mail address: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

I hope that the contents of the web page will keep Your atention.

With respect,

Executive director

                                                                                                                                                                                               


 
КПУ обуки
There are no translations available.

Согласно со склучениот Договор меѓу Генералниот директорат при ИЦЦ НК на Република Македонија и Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија - Велес, Годишната програма за Континуирано професионално усовршување (КПУ) за 2018 година и одредбите на Законот за вршење на сметководоствени работи, Ве известуваме дека го утврдивме терминот за одржување на втората сесија за овластените сметководители и сметководители запишани во регистарот на ИСОС.

 
Понуда и порачка 2019
There are no translations available.

 
Цени на горивата
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
18.09.2018 75,50 74,00 66,00 173/2018
16.10.2018 74,50 76,50 69,00 189/2018
 
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во СЕПТЕМВРИ 2018
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец септември 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

 
Најнови информации
There are no translations available.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

 


 

Порачка за 2019 година

 

НАРАЧАЈ ...

 


Примена на Законот за јавни набавки во пракса - III издание

 

 

 

Цена: 3950 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ... 


Прирачник за сметководство на буџетите и буџетските корисници

 

 


Цена: 2500 денари со вклучен ДДВ

НАРАЧАЈ ...


VNG International